Toimin koulusovittelijana ja samalla tiedottajana koulukiusaamisia sovittelevassa yhdistyksessä.Yhdistys on ehkä ainoa koko Suomessa, joka on erikoistunut sovittelemaan pelkästään koulukiusaamisia. Jokainen asiaan perehtymätönkin henkilö tietää, että tämän kaltaiselle sovittelulle on maassamme valtavasti tarvetta.

Kuitenkin koko ajan joudumme toimimaan oman rahapussimme varassa. Ainoa saamamme apu tulee Kouvolan kaupungilta ja Iitin kunnalta, joiden alueella toimimme. Avustus on yhteensä 400 euroa, sen jakaantumisen saa jokainen päätellä itse.Yksikin kiusaamistapaus, joka saadaan kunnialla ja ajoissa selvitettyä ja sovittua voi säästää yhteiskunnalta kymmeniä, jopa satoja tuhansia euroja. Lisäksi lapsien ja huoltajien kärsimyksien vähenemistä ja loppumista ei voi edes rahalla mitata.

Välillä jopa suututtaa se, miten välinpitämättömästi yhteiskuntamme voi joihinkin suuriin asioihin suhtautua. Satasen säästöllä politikot voivat, itse yhtään kipua tuntematta , aiheuttaa miljoonien vahingot.Koulukiusaaminenkin voitaisiin ratkaista laajentamalla sovittelumallimme valtion pienellä tuella koko maahan.

Itse olemme nyt kääntyneet suuresti arvostamamme Lions -järjestön puoleen sieltä saatavan avun toivossa.